Krepčilna solata

5668

Čas priprave: 15 minut

Povzeto po knjigi dr. Johanne Budwig Oljno-proteinska dietna kuharica.

Sestavine:

jogurt, skuta in laneno olje (ali skuta, mleko in laneno olje)
skuhane testenine ali polenta
sveža sezonska zelenjava
sveže gobice šitake
sezam

Priprava:

Pri tem receptu gre dejansko le za to, da namesto navadnih, nezdravih majoneznih polivk uporabite tisto, pripravljeno z lanenim oljem. Črni sezam je krepčilen in zelo prispeva k dvigu imunskega sistema. Enako počnejo tudi gobe šitake, zato so tovrstne solate odlično krepčilo v »predvirusnem in virusnem« času.

Prejšnji članekPoglavitni vzrok raka je kemizacija okolja
Naslednji članekNaravne rešitve proti respiratornim virusom
Avtor Uredništvo navajamo povsod, kjer so članki sestavljeni iz več virov ali kjer avtor besedila ni znan oz. ni želel biti izpostavljen.

2 KOMENTARJI

  1. Hvala za vsa vaše prečudovite napotke. Imam tudi tri vaše knjige. Rada bi vprašala za nasvet. Vnuk je prebolel korona virus, in je že ozdravel, nakar se je prehladil, dobil je bronhitis. Star je 10 let. Imam ogromno nabranih želi, katere mu bodo najbolj koristile za dihala? Meta, tropotec, molisa, Amer slamnik tinkturo, tropotec v medu…… Hvala in lep pozdrav

    • Pozdravljeni! Žal vam ne moremo dajati individualnih zdravstvenih nasvetov, priporočamo pa, da odgovor poiščete v knjigah Zdravilna moč začimb za otroke in Naravne rešitve za težave z virusi. Od tega, kar ste našteli, pa bi bil verjetno najbolj učinkovit trpotec v medu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj