Nas želite brati in poslušati tudi v prihodnje?

Pomagajte nam, da bomo skupaj povezovali, premikali in gradili prihodnost, v kateri želimo živeti!

Nimate časa, da bi sami naredili več za boljše življenje vseh nas?
Povsem razumljivo! Zdajšnja organizacija življenja je prava mojstrovina kraje časa.
Zavedamo se, da ne moremo vsi prebirati predlogov zakonov, iskati in pisati svojih rešitev, se udeleževati (povečini jalovih) sestankov in demonstracij, prositi strokovnjakov za mnenja, preverjati zavajajočih trditev o številnih izdelkih in storitvah …

  • Zato poskušamo čim več narediti v imenu vseh, ki si želimo več samooskrbe, čistejše nebo, nove oblike življenja in sobivanja, večjo dostopnost neinvazivnih metod zdravljenja ter bolj zdrava (in smiselna) delovna mesta in bivalno okolje.
  • Ogromno časa in denarja namenjamo projektom, ki jih izvajamo v skupno dobro. Podpiramo Gibanje za človeku prijazno tehnologijo, ki si prizadeva za ustavitev uvajanja tehnologije 5G, še preden so znani vplivi tovrstne tehnologije na človeka.
  • Kot skupina Združeni za samooskrbo Slovenije podpiramo neposredne nakupe od kmetov in pomagamo graditi učinkovito »avtocesto«, ki bo omogočila, da bodo izdelki zares prihajali naravnost z njiv ekoloških kmetov do nas.
  • Skupaj z EKOCI intenzivno sodelujemo z MKGP, da bi znanja s področja biodinamike, permakulture in ekološkega poljedelstva postala osnova za trajnostno kmetovanje v prihodnosti.
  • S svojimi predlogi želimo izboljšati stanovanjsko zakonodajo, da bo po meri tega, kar vsi čutimo kot potrebo novega časa – več sobivanja, več sodelovanja, bolj zdravi bivalni prostori in zmanjševanje finančnih bremen, ki nam jih nalaga prebivališče.

V petnajstih letih smo prerasli v največje informacijsko središče za naravne rešitve. Za vas smo natisnili več kot 3.500.000 izvodov brezplačnih tiskanih mesečnih novic. Vsako leto priredimo oziroma izpeljemo več kot 100 dogodkov. V zadnjem času poskušamo tudi vse več vsebin ponuditi v video obliki.

Kako nam to uspeva? Tako, da zaupamo vase in v vas. Zaupamo, da boste našli dve minuti časa in izpolnili obrazec za preusmeritev dela dohodnine, ki ste jo že plačali (ali pa nas podprli z nakupom naših priročnikov, pošiljanjem poštnih znamk …).

Hvala, ker nas podpirate!

Sredstva za naše delovanje lahko donirate na več načinov:

Donirajte preko Paypal-a

Nakazilo izvedete preko varnega on-line plačila. Paypal račun ni pogoj za nakazilo, uporabite lahko tudi kreditno kartico.

Namenite del dohodnine preko e-Davkov

Za oddajo potrebujete veljavno digitalno potrdilo. V obrazec vnesete naše podatke: Društvo "Ognjič" - za naravno in kvalitetno življenje; DŠ: 49145738; odstotek: 1 %.

Namenite del dohodnine z obrazcem

Obrazec je v PDF obliki velikosti A4. Potrebno ga je natisniti, podpisati in poslati na naš naslov.

Vsa dejanja štejejo in vsa sprejemamo s hvaležnostjo.