Kako vam lahko pomaga informacijsko središče ZAZDRAVJE.NET?

Od leta 2005 raziskujemo, primerjamo, povezujemo, iščemo preverjene naravne rešitve za izzive današnjega časa in vam poskušamo vsa naša dognanja predstaviti v čim bolj uporabni obliki.

Bistveno spoznanje, ki se nam pri našem delu vseskozi potrjuje in je tudi osnova vsega, o čemer pišemo in govorimo, je:
Kljub čudovitim zakladom narave, ki jih vsak dan odkrivamo na različnih koncih sveta, kljub vsej modrosti ljudske medicine, katere učinkovitost so dokazala tisočletja uporabe, in kljub vsej sodobni tehnologiji, s katero danes razpolagamo, ne bomo mogli najti čarobne paličice za ozdravitev, dokler ne poiščemo vzrokov, ki so v ozadju naših težav.
Šele ko spremenimo odnos do sebe, lastnega zdravja, narave, sočloveka in vsega, kar nas obkroža, bodo tudi zdravilne rastline, pripravki, zdrava prehrana in različne tehnike zdravljenja delovali s polno močjo.

V projektih Skupaj za zdravje človeka in narave, ZA ZDRAVJE na delovnem mestu, ZA ZDRAVJE otrok in drugih projektih, ki jih združujemo v našem informacijskem središču, lahko najdete preverjene, kredibilne in učinkovite rešitve.

Na voljo so vam:

  • spletni portal Zazdravje.net,
  • spletne informacije in novice (e-novice, FB, IG),
  • spletne video vsebine, delavnice in seminarji,
  • tiskane novice,
  • knjige,
  • predavanja, seminarji in delavnice v živo.

Kako do spletnih novic?

Če želite v svoj e-nabiralnik prejemati aktualne vsebine in obvestila o prihajajočih dogodkih, se lahko na tedenske e-novice naročite na strani: prijava na e-novice.
O aktualnih zanimivostih, novostih, dogodkih in podobnih vsebinah pa lahko berete tudi na naših Facebook in Instagram straneh.

Kako do tiskanih novic?

Mesečne tiskane novice Skupaj za zdravje človeka in narave, izhajajo že od leta 2005 v nakladah, ki se gibljejo okoli 30.000 izvodov. V tiskani obliki so brezplačno dostopne na več kot 400 informativnih točkah po vsej Sloveniji. Seznam teh točk je objavljen na strani Info točke.

Če želite tiskane novice prejemati na domači naslov, v podjetje, ordinacijo (za stranke), na naslov društva (za člane) …, prispevate le za stroške pakiranja in poštnine.
Na prejemanje se lahko naročite preko splet­ne knjigarne ali nam pišite na novice@zazdravje.net.

Na strani Arhiv tiskanih novic vam je na voljo tudi arhiv vseh tiskanih novic, objavljenih od leta 2008 – torej več kot 100 številk novic na različne teme, ki so vam lahko koristna bližnjica, ko ne veste, kje bi začeli iskati odgovore.

Kako do predavanj in seminarjev?

Za vse, ki želijo izvedeti več, prirejamo predavanja, seminarje in delavnice po vsej Sloveniji in tudi v zamejstvu. Katalog najdete tukaj oziroma v vsaki posamezni rubriki v zavihku Kam po znanje.
Za več informacij o naših dogodkih pa nam lahko tudi pišete na dogodki@zazdravje.net.

Kako do video vsebin?

Zaradi kroničnega pomanjkanja časa – tako našega kot tudi mnogih, ki bi se želeli udeležiti naših delavnic in seminarjev, smo pripravili izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net, kjer lahko izbirate med različnimi spletnimi delavnicami z natančnimi prikazi postopkov in poglobljenimi teoretičnimi razlagami. Brezplačno pa so vam vedno na voljo tudi video vsebine na tem portalu.

Kako do knjig in priročnikov?

Med rezultati našega dolgoletnega raziskovanja raznovrstnih tem je tudi več kot 20 knjig, ki jih lahko prelistate in naročite v spletni knjigarni Znanje.zazdravje.net.
Vse naše knjige in priročniki so nastali kot odgovor na konkretna vprašanja naših bralcev, v njih pa natančno opisujemo preverjene naravne rešitve za številne težave.

Zazdravje.net – vaš prvi naslov za preverjene naravne rešitve!

Delamo za dobro vseh nas!

Podprite nas z majhno donacijo. Tako nam z enim klikom omogočite razvoj, raziskave in vzdrževanje kakovostnih vsebin tudi v prihodnje.

Pomagajte nam zgraditi mrežo info točk!

Če je na naštetih info točkah zmanjkalo novic, prosimo pokličite na tel.: 041 770 120 in za informacijo se vam bomo oddolžili tako, da vam bomo novice za tekoči mesec brezplačno poslali na dom.

Poiščite v svojem okolju nove info točke (knjižnice, zdravilišča, ordinacije, zeliščne trgovine, izobraževalne ustanove, welness centre, poslovne centre …).