Zdrav zajtrk za otroka

3025

Zajtrk je zelo pomemben obrok v dnevu, saj lahko pripravi naše telo in glavo na vse izzive novega dne. Seveda pa le, če je sestavljen iz pravih živil, in ne le polnil! Zdrav zajtrk je še posebej pomemben za otroke, saj bo pripomogel tudi k boljšemu razvoju umskih in fizičnih funkcij.

Možnosti za pripravo zdravega zajtrka je veliko več, kot si običajno predstavljamo. Med slanimi in sladkimi, takšnimi na žlico ali za na kruh bomo prav gotovo našli nekaj za vsak okus. Za zdravje pa bomo naredili največ, če bomo v izbrani zajtrk dodali tudi ustrezne začimbe, saj se v njih skriva neverjetno veliko zdravilnih moči.

Kaj vse lahko pripravimo za zdrav zajtrk in katere začimbe uporabiti, je v oddaji Za zdravje prikazala Sabina Topolovec, avtorica knjige Zdravilna moč začimb za otroke, v kateri je prav tako kup zanimivih in slastnih receptov.


Preberite tudi:
Kaj se dogaja z zdravjem otrok?
Začinjeni smutiji so bolj zdravi!
So kakavovi kosmiči res zdrav obrok ali prej sladica?

Prejšnji članekOtroški “kapital”: tekmovalnost ali sodelovanje
Naslednji članekKaj zmorejo semena koromača in ekipa 4K
Avtor Uredništvo navajamo povsod, kjer so članki sestavljeni iz več virov ali kjer avtor besedila ni znan oz. ni želel biti izpostavljen.

2 KOMENTARJI

    • V posnetku so riževi vaflji uporabljeni le kot podlaga za zdrave namaze. Seveda pa je veliko boljša izbira polnovreden kruh, po možnosti pripravljen doma, iz ekološke moke in z drožmi.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj