Elektrosenzitivnost – so vas po pomoti poslali na psihiatrijo?

579
elektrosenzitivnost

Elektromagnetna hipersenzitivnost (EHS) ali krajše elektrosenzitivnost je, drugače povedano, sindrom intolerance na elektromagnetna polja. Na podlagi več sto primerov so znanstveniki dokazali oziroma potrdili, da elektrosenzitivnost zares obstaja in da v njihovem primeru ne gre samo za psihiatrične motnje.

Tistim, ki so pogosto izpostavljeni elektromagnetnim poljem, se lahko tako pojavijo različne težave z zdravjem, kot so težave s spanjem, utrujenost, izčrpanost, pomanjkanje energije, nemirnost, razbijanje srca, problemi s krvnim tlakom, bolečine v mišicah in sklepih, glavoboli, depresija, težave s koncentracijo, pozabljivost, anksioznost, težave pri uriniranju, omotica, šumenje v ušesu in občutek pritiska v glavi in ušesih.

Več o težavah z elektrosenzitivnostjo, kako si pomagati in na koga se obrniti, če jih zaznate, preberite v prispevku portala Preberite.si.

Prejšnji članekVsak dan vidimo majhne spremembe, ki bodo nekoč velike
Naslednji članekLesni feniks – projekt krožnega gospodarstva s pomenom za lokalno skupnost
Avtor Uredništvo navajamo povsod, kjer so članki sestavljeni iz več virov ali kjer avtor besedila ni znan oz. ni želel biti izpostavljen.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj