Bodi Za Slovenijo

  84

  Sporočilo za javnost

  V aprilu 2023 je nastala spletna platforma bodi.za-slovenijo.si, ki je namenjena združevanju vseh dobro mislečih aktivnih posameznikov in skupin. Delujejo strokovno, podpirajo pa jih tudi vidnejši predstavniki upora proti vsem vrstam enoumja, ki smo jim priča v zadnjem obdobju. Vodi jih prepričanje, da je le medsebojno povezovanje, strokovnost, srčnost in pogum prava pot k uspehu, pri čemer je skrajni čas, da začnemo sorodne aktivnosti izvajati koordinirano.

  Platforma je zastavljena projektno in je odprt za vse dobronamerne posameznike in skupine, ki se želijo preko platforme povezati v obstoječe projekte ali predlagati nove.

  Strokovne skupine delujejo na področjih zdravstva, šolstva, prava, samooskrbe, ekonomije, varnosti idr. in so temelj ter strokovna podlaga vsemu novemu. Trenutno so osredotočeni na objektivno ogrožanje javnega zdravja, kjer skušajo preko projekta https://odgovoren-za-zdravje.si/ osveščati javnost o zamolčanih stranskih učinkih cepljenja proti covid-19. Njihov cilj ni zgolj opozarjati, ampak nuditi strokovne usmeritve poškodovanim (razstrupljanje in rešitve zaradi težav po cepljenju) in zahtevati od odgovornih analizo zdravstvenega stanja po cepljenju proti covid-19. (ZAHTEVA ZA ANALIZO ZDRAVSTVENEGA STANJA – Odgovoren za zdravje (odgovoren-za-zdravje.si))

  Zavedajo se kompleksnosti neposrednega in posrednega ogrožanja populacije, zato sodelujejo tudi s skupinami, ki so prepoznale druge vrste nevarnosti: ogrožanje suverenosti preko korumpiranih globalnih organizacij (NOVA PRAVILA SVETOVNE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE (SZO/WHO) – Odgovoren za zdravje (odgovoren-za-zdravje.si)), težnje k popolni digitalizaciji in transhumanizmu, uvedbo t. i. pametnih mest, nevarnosti EM sevanj, ogrožanje temeljne vloge družine in naših najmlajših z vsiljevanjem seksualnih deviacij v najbolj občutljivem obdobju življenja (pod pretvezo t. i. tolerance) idr.

  Vabljeni vsi dobronamerni aktivni državljani, ki bi želeli pomagati na kateremkoli področju in soustvariti svobodno družbo brez enoumja in sovraštva!

  Prejšnji članekOb svetovnem Dnevu zdravja o dejanskem »zdravju«
  Naslednji članekKatere sadike pripravljamo aprila
  Avtor Uredništvo navajamo povsod, kjer so članki sestavljeni iz več virov ali kjer avtor besedila ni znan oz. ni želel biti izpostavljen.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj