Info točke

V nadaljevanju najdete seznam info točk, na katerih vas čakajo brezplačne tiskane novice “Zazdravje.net”.

Kako lahko postanete info točka?

Naše tiskane novice so brezplačne, vendar je njihova dostava povezana s precejšnjimi stroški. Ob vse večji nakladi postaja ta projekt logistično vse bolj zapleten, a bomo kljub temu še naprej pakirali, urejali baze in vodili organizacijo dostave na lastne stroške, medtem ko za pokrivanje stroškov poštnine naprošamo info točke.
Zahvaljujoč zbranim donacijami in podarjenim znamkam bomo še naprej lahko brezplačno pošiljali novice tudi velikemu številu šol, vrtcev, zdravstvenih ustanov …

Če želite biti info točka ter želite prejemati:
– do 18 izvodov na mesec, eno leto, je strošek 19 eur/leto,
– do 38 izvodov na mesec, eno leto, je strošek 30 eur/leto;
– do 80 izvodov na mesec, eno leto, je strošek 45 eur/leto;
– do 165 izvodov na mesec, eno leto, je strošek 65 eur/leto …

Višina prispevka je namreč odvisna od teže novic in se izračuna po veljavnem poštnem ceniku (za tiskovine in pakete) + stroški pakiranja in administracije.

Pomagajte nam zgraditi mrežo info točk!

Če je na naštetih info točkah zmanjkalo novic, prosimo pokličite na tel.: 041 770 120 in za informacijo se vam bomo oddolžili tako, da vam bomo novice za tekoči mesec brezplačno poslali na dom.

Poiščite v svojem okolju nove info točke (knjižnice, zdravilišča, ordinacije, zeliščne trgovine, izobraževalne ustanove, welness centre, poslovne centre …).

Vam ne uspe vedno priti do aktualnega izvoda tiskanih novic?

Zagotovite si vse številke s celoletno naročnino!
Če bi želeli naše tiskane novice vsak mesec prejemati v vaš poštni nabiralnik, lahko naročnino 8 EUR (ki zajema poštnino, stroške pakiranja in pošiljanja) na izbrani naslov poravnate preko naše spletne knjigarne.

WordPress Ads