Dobra izkušnja je najboljša “reklama” za prehransko dopolnilo

Functional medicine doctor taking notes for personal health report

V poplavi prehranskih dopolnil je najboljše priporočilo – odpravljena težava. Zdravniki in zdravilci, ki pri obravnavi svojih pacientov uporabljajo tudi prehranska dopolnila, hitro ugotovijo, s katerimi dosegajo merljive učinke.

Na švicarski kliniki Paracelsus, v slovenski kliniki za integrativno medicino Maha, na Ustni medicini ter v številnih ordinacijah nutricionistov in bioresonančnih terapevtov dosegajo odlične rezultate ob pomoči večstopenjsko fermentiranih pripravkov z dodatkom efektivnih mikroorganizmov v kombinaciji z omega 3 maščobnimi kislinami in aktiviranimi antioksidanti. Takšna kombinacija se je izkazala kot še posebno učinkovita pri hitrem obvladovanju tihih vnetij, ki jih je treba zajeziti celostno.

 

V zadnjem času je vse bolj v uporabi tudi glutation, ki naj bi bil ena od pomembnih učinkovin, s katero je mogoče okrepiti regenerativne sposobnosti jeter in sprožiti hitrejše izločanje težkih kovin (tudi grafenovega oksida) iz telesa.

K boljši absorpciji pogosto pripomore tudi oblika pripravka. Številni lažje absorbirajo že raztopljene učinkovine kot pa tiste v kapsulah. Podobno velja za tinkture in izvlečke. Tinktura je vedno čistejša in v telesu deluje hitreje kot tablete, kapsule in praški, ki nujno zahtevajo tudi nekaj dodatnih snovi.


Preberite še več o tem v prispevkih:
Naravno pogasimo vnetja
Varno razstrupljanje telesa
Kako prepoznati kakovostna prehranska dopolnila

Prejšnji članekNe le vitamini, tudi minerali so pomembni za zdravje otroka
Naslednji članekUčinkovito spopadanje s težavami v menopavzi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj