Dobra izkušnja je najboljša “reklama” za prehransko dopolnilo

374
Functional medicine doctor taking notes for personal health report

V poplavi prehranskih dopolnil je najboljše priporočilo – odpravljena težava. Zdravniki in zdravilci, ki pri obravnavi svojih pacientov uporabljajo tudi prehranska dopolnila, hitro ugotovijo, s katerimi dosegajo merljive učinke.

Na švicarski kliniki Paracelsus, v slovenski kliniki za integrativno medicino Maha, na Ustni medicini ter v številnih ordinacijah nutricionistov in bioresonančnih terapevtov dosegajo odlične rezultate ob pomoči večstopenjsko fermentiranih pripravkov z dodatkom efektivnih mikroorganizmov v kombinaciji z omega 3 maščobnimi kislinami in aktiviranimi antioksidanti. Takšna kombinacija se je izkazala kot še posebno učinkovita pri hitrem obvladovanju tihih vnetij, ki jih je treba zajeziti celostno.

 

V zadnjem času je vse bolj v uporabi tudi glutation, ki naj bi bil ena od pomembnih učinkovin, s katero je mogoče okrepiti regenerativne sposobnosti jeter in sprožiti hitrejše izločanje težkih kovin (tudi grafenovega oksida) iz telesa.

K boljši absorpciji pogosto pripomore tudi oblika pripravka. Številni lažje absorbirajo že raztopljene učinkovine kot pa tiste v kapsulah. Podobno velja za tinkture in izvlečke. Tinktura je vedno čistejša in v telesu deluje hitreje kot tablete, kapsule in praški, ki nujno zahtevajo tudi nekaj dodatnih snovi.


Preberite še več o tem v prispevkih:
Naravno pogasimo vnetja
Varno razstrupljanje telesa
Kako prepoznati kakovostna prehranska dopolnila

Prejšnji članekNe le vitamini, tudi minerali so pomembni za zdravje otroka
Naslednji članekUčinkovito spopadanje s težavami v menopavzi
Avtor Uredništvo navajamo povsod, kjer so članki sestavljeni iz več virov ali kjer avtor besedila ni znan oz. ni želel biti izpostavljen.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj