Bo Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) nova svetovna vlada?

550

Vemo, da denar na vse načine skuša postati sveta vladar, očitno je tudi, da svoje namere, da to doseže čim prej, niti ne skriva več. Ali ste vedeli, da Svetovna zdravstvena organizacija dandanes samo vsak peti dolar dobi od držav članic? Preostanek ji zagotavljajo korporacije, raznovrstne nevladne organizacije, ki jih povečini obvladujejo Bill Gates, Svetovna banka …

Že dolga leta se počasi, vendar vztrajno spreminjajo osnove, na katerih je delovala Svetovna zdravstvena organizacija. Najprej so iz definicije pandemije izbrisali zahtevano stopnjo smrtnosti. Zatem so leta 2020 iz definicije čredne imunosti izbrisali to, da lahko imunost pridobimo s prebolevanjem (kar je v nasprotju z osnovami medicinske stroke).

Kot je v svojem predavanju z dne 13. 1. 2023 povedala dr. Biserka Ilin, je bila »leta 2021 spremenjena še ena definicija, in sicer definicija cepiva. Prej je veljalo, da cepivo omogoča stimulacijo imunskega sistema, s katero dosežemo zaščito pred posamezno nalezljivo boleznijo.

Tudi to je bilo črtano: zdaj kot cepiva veljajo vsi preparati, ki stimulirajo imunski sistem, ne da bi bilo opredeljeno, kaj pri tem sploh dosežejo. S tako dereguliranimi pravili lahko registrirajo kar koli, kar s cepivom nima nobene zveze.

Če pa se nekaj imenuje cepivo, to proizvajalcem omogoča, da preparate registrirajo znatno hitreje in znatno ceneje. Za cepiva namreč veljajo veliko nižji varnostni standardi kot za druga zdravila. Nekoč so tudi pri cepivih raziskave trajale od osem do deset let. Po novem je to obdobje tako skrajšano, da lahko cepivo izdelajo v nekaj mesecih, pri čemer ne testirajo niti interakcij z drugimi zdravili niti njihove morebitne kancerogenosti in genotoksičnosti, kar je za mlajše generacije ključno.«

Korak za korakom smo torej prišli do prelomnice, ko s spremembami pravilnika IHR (Mednarodna zdravstvena regulativa) poskušajo temeljito spremeniti delovanje Svetovne zdravstvene organizacije in jo iz posvetovalne preobraziti v izvršno ustanovo, ki bo nad zakoni držav članic.

O eni od najpomembnejših odločitev za slehernega Zemljana v osrednjih medijih ni zaslediti niti trohice objektivnega poročanja. Zato po svojih močeh spremljamo to problematiko in poskušamo razlikovati med natolcevanji in dejstvi. Vsem, ki se želite temeljiteje informirati, priporočamo ogled posnetka predavanja pod naslovom Kaj se dogaja? Biserka Ilin (13. 1. 2023). Na voljo je na kanalu YouTube.

O tej tematiki informirajo tudi številne nevladne organizacije, z njo se ukvarjajo v iniciativi pravnikov, poteka pa tudi zbiranje podpisov za izstop iz Svetovne zdravstvene organizacije v primeru, da bi prišlo do spremembe pravilnika, ki bi ji omogočil tovrstno neomajno moč.


Več podrobnosti o tem preberite v sporočilu za javnost iniciative slovenskih pravnikov Spremembe Mednarodnega zdravstvenega pravilnika.

Prejšnji članekDigitalni denar ali digitalni nadzor
Naslednji članekDuhovne in materialne koristi samooskrbe
Ana Hauser je hišna avtorica, ki z veliko raziskovalnega duha odkriva aktualne tematike.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj