Še več zdravilnih moči začimb za otroke

A group of small happy school kids with teacher standing at the table in class, planting herbs.

Z velikim veseljem sporočamo, da že septembra prihaja težko pričakovani ponatis knjige Zdravilna moč začimb za otroke!

Skoraj ne mine dan, da ne prejmemo vprašanja, kje knjigo kupiti, potreba staršev po teh znanjih pa je vsak dan večja. A prihaja dobra novica! Predvsem zahvaljujoč vprašanjem staršev, ki jih prejemamo tako znotraj našega informacijskega središča Zazdravje.net kot največje spletne šole za starše Veva (www.veva.si), v kateri sodelujem kot redna predavateljica, bo knjiga, ki je bila že nekaj časa razprodana, sedaj ne le ponatisnjena, temveč tudi bogato dopolnjena.

Čakajo vas povsem nova poglavja o naravnem premagovanju težav s pogostimi vnetji ušes, sečil, otroškimi kolikami in povišanimi ravnmi holesterola pri otrocih, pa tudi dragocene informacije za boljše dojenje in pripravo domačih naravnih razkužil, primernih tudi za otroke. Nova znanstvena dognanja in izkušnje, ki smo jih nabirali sami v zadnjih letih, odkar je knjiga prvič izšla, pa so dodana tudi v nekatera že obstoječa poglavja. Vsi ljubitelji receptov se boste lahko razveselili tudi precej zajetnega kupčka novih (kot kažejo odzivi na dosedanje, tovrstna kuha zelo tekne tudi odraslim). Čakajo vas raznolike jedi od domačega »čokolešnika« do okusne juhe iz »vrečke«, s katerimi boste prelisičili še tako izbirčnega otroka.

Knjiga bo v novi preobleki in trdih platnicah, s tem pa še dragocenejša zapuščina tudi za prihodnje rodove. In kot kaže, bodo naravne rešitve pri premagovanju otroških obolenj vedno bolj iskane. Če imamo začimbe na svoji polici v kuhinji in jih tudi redno in pravilno uporabljamo, se nam končno obeta generacija bolj zdravih otrok. V zadnjem letu in pol smo videli, kaj pomeni, ko ne moremo v vsakem trenutku do zdravnika. To je marsikoga spravljalo v obup, a v resnici lahko za zdravje svojega otroka največ naredite prav tam, kjer smo bili tako dolgo zaprti – doma.

Ne spreglejte zdravilnih moči začimb. Četudi jih pri otrocih in dojenčkih doziramo po malem, ti drobni ščepci prinašajo izjemne koristi. Poučite se o tem, katere, kdaj in kako jih uporabiti, nato pa zavihajte rokave in jih preizkusite v jedeh, ki jih obožujejo vse generacije.

O knjigi ste v naši spletni knjigarni zapisali tudi …

Odlična knjiga z izčrpnimi, preverjenimi in predvsem nepristranskimi informacijami. Knjiga je prekašala moja pričakovanja. Močno priporočam vsem, predvsem pa mamam, babicam in vsem tistim, ki skrbijo za zdravje in prehrano naših otrok. Menim, da je to knjiga, ki bi morala imeti mesto v vsakem domu, da se jo prebira vsak dan. HVALA!
(Nataša Jevšenak)

Super knjiga. Odlična razlaga uporabe začimb in super recepti, tako za naše vnuke, kot tudi za odrasle. Ko je žena knjigo prvič prebrala, se je takoj odločila naročiti še dve knjigi, za obe hčeri. Jo zelo priporočam vsaki družini.
(Franc Kreslin)

Knjiga je za listanje in prednaročila že na voljo v spletni knjigarni Znanje.zazdravje.net.

Že imate prejšnjo izdajo te knjige? Pridružite se vseslovenski akciji Vsak ščepec šteje!

O zdravju naših otrok odloča tudi to, kar zaužijejo v šoli, vrtcih, kar svetujejo pediatri, kakšno hrano ponujajo bolnišnice …

Da skupaj premaknemo zavedanje o naravnih rešitvah za otroško zdravje in hkrati omogočimo branje bogatega novega dodatka tudi vsem tistim, ki ste knjigo Zdravilna moč začimb za otroke že kupili v prejšnji izdaji, smo se odločili za prav posebno akcijo: Vsak ščepec šteje!

Ponujamo vam, da nam do 17. 9. 2021 pošljete svojo staro knjigo, v zameno pa doplačate za novo le 14,80 EUR (redna cena knjige po izidu bo 34,80 EUR).

Vse izvode, ki jih boste tako donirali, bomo nato podarili vrtcem, šolam, bivalnim centrom za otroke z motnjami v razvoju, pediatričnim klinikam …

Naj vaši stari izvodi služijo plemenitem namenu!

Vsak lahko prispeva svoj ščepec, za boljše zdravje naših otrok.

Kako točno podarite staro knjigo in prejmete novo?

Vaš stari izvod knjige nam pošljite na naslov: Društvo Ognjič – za naravno in kvalitetno življenje, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče. Izvodu obvezno priložite tudi izpolnjen in izrezan spodnji obrazec, dopišete pa lahko tudi naslov ustanove, ki bi jo želeli obdariti (če poznate tudi ime osebe, zadolžene za prehrano, bomo veseli tudi tega podatka).

Akcija_Vsak_scepec_steje


Preberite tudi:
Začimbe za nosečnice, dojenčke in majhne otroke
Kako okrepiti imunski sistem otrok z zelišči in začimbami?
Da boste lažje prebavili pustne krofe, uporabite začimbe!

Prejšnji članekBodo otroci živeli krajši čas od svojih staršev?
Naslednji članekEhinaceja ščiti otroke pred prekomerno uporabo antibiotikov

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj