Akcija ‘Vsak ščepec šteje’

197
knjiga, otroci, pošiljanje

Januar 2022 – Podarili ste kar 74 knjig Zdravilna moč začimb za otroke, 1. izdaja!

Zaključek akcije Vsak ščepec šteje

Knjiga Zdravilna moč začimb za otroke je bila že dlje časa razprodana, bralci pa ste nas ves čas spraševali, kdaj bo ponatis. Zato smo v letu 2021 zavihali rokave in septembra izdali ne le ponatis, temveč prenovljeno in razširjeno knjigo z novimi poglavji in trdimi platnicami.

Našim bralcem, ki so že imeli prejšnjo izdajo, smo ponudili, da nam jo vrnejo, če želijo novo, hkrati pa nam sporočijo, komu (kateri instituciji) bi si želeli, da pošljemo njihov prejšnji izvod. O zdravju naših otrok namreč odloča tudi to, kaj zaužijejo v šoli in vrtcih, kaj svetujejo pediatri, kakšno hrano ponujajo bolnišnice …

Akcija vračanja starih izvodov je potekala v septembru, poslali pa ste nam kar 74 knjig! To zakladnico znanja o uporabi začimb za boljše zdravje otrok smo zdaj ustrezno zapakirali in jo poslali v vrtce, šole in dijaške domove, da jim bo lahko v pomoč pri njihovem delu.

Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali – prav vsak vaš ščepec šteje!


Več o razširjenem ponatisu in akciji preberite v prispevku Še več zdravilnih moči začimb za otroke.

Prejšnji članekKava, ki ne draži želodca
Naslednji članekSemenarski center Ptuj je končno spet slovenski!
Avtor Uredništvo navajamo povsod, kjer so članki sestavljeni iz več virov ali kjer avtor besedila ni znan oz. ni želel biti izpostavljen.

1 komentar

  1. Pozdravljeni!
    Zahvaljujem se vam za čudovito presenečenje, ki me je čakalo v mojem poštnem predalčku. Knjiga “Zdravilna moč začimb za otroke” mi bo pri delu , ki ga opravljam, še kako koristila. Zahvaljujem se tudi bralcem, ki so to omogočili.
    Vse dobro in veliko uspeha pri vašem človekoljubnem delu vam želim,
    Nancy Vake

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj