Neplodnost, abortusi in genski eksperiment

Pregnant woman patient visiting doctor for regular check-up

Oktober 2021 – H genski terapiji so pred meseci začeli nagovarjati tudi mlade ženske in nosečnice, in to z nagovori, da je ta popolnoma varna tudi zanje. Kako je to možno, se presenečeno in zgroženo sprašujejo – žal redki – ozaveščeni zdravniki in znanstveniki tako pri nas kot po svetu? Obenem opozarjajo, da ženske in nosečnice niso ustrezno javno informirane in ne dobijo strokovnih pojasnil, na podlagi katerih bi se lahko mirne vesti odločile za tak poseg.

Gre za eksperiment, ki je v trenutku, ko to berete, še vedno v procesu beleženja dobrih in slabih učinkov. Torej eksperiment še traja in se ne ve, kako dejansko v svoji celosti deluje! Ne ve se, kako bo vplival na plod niti kako bo vplival na plodnost. Tudi teo­retično ne moremo poznati posledic, če od množičnega cepljenja večine nosečnic ni minilo niti 9 mesecev! Na čem potem slonijo trditve o varnosti?

Glede na enostransko predstavitev te genske terapije je zato resno vprašanje, ali so mlade ženske in nosečnice, ki obenem NISO niti rizična skupina, dovolj opremljene s kakovostnimi informacijami.

Mnoge nosečnice se izogibajo nekakovostni oz. škodljivi hrani, alkoholu, cigaretam, skrbno izbirajo prehranske dodatke, saj želijo, da se njihov otrok razvija v zdravem telesu in da se rodi čil in zdrav. Mnoge pa obenem ne dojamejo, da morajo prav tako kot živila, prehranska dopolnila ipd. skrbno pretehtati tudi uporabo sinteznih zdravil in še posebej uporabo eksperimentalnih »cepiv« oz. bolj pravilno eksperimentalnih genskih »terapij«.

Dejstvo je, da se stroka z argumenti ZA/PROTI pri tem vprašanju resno razhaja. Dokazov o zmotljivosti stroke je tudi veliko, spomnite se samo talidomida, ki so ga prav zdravniki nosečnicam predpisovali za umirjanje slabosti. Posledice vpliva tega pripravka na plod so bile grozljive. Na tisoče otrok se je rodilo s hudimi razvojnimi nepravilnostmi. Zagotovo si ne želimo ponavljanja takih napak z eksperimentalno gensko »terapijo«, zato je vsaj dolžnost nas samih, da se temeljito in z argumenti informiramo, kaj tak poseg v telo predstavlja in ali je ta sploh potreben; toliko bolj, ker je del stroke (ki je ZA) z osrednjimi javnimi mediji obmolknil.

Za vsako zavestno odločitev je treba zbrati čim več informacij (ZA in PROTI), jih preučiti, začutiti ter se nato odločiti. Če določenih informacij nimamo, ker z njimi nismo seznanjeni iz medijev in s strani stroke, ki zgolj izvršuje ukaze nadrejenih, to še ne pomeni, da te informacije ne obstajajo in da je zato predlagani poseg v telo varen. Mnogi namreč sploh ne vedo, da obstaja drugo mnenje stroke, ki je močno cenzurirano tudi pri nas, niti da se kopičijo stranski učinki, kot so abortusi, ter da so v stroki resni zadržki glede genske terapije, saj se nakazuje, da ta utegne negativno vplivati na plodnost.

Dr. Simone Gold je prodorna zdravnica organizacije American Frontline Doctors in je del t. i. stroke, ki še deluje po vesti, in to ne glede na izgubo službe, licence ali še česa. Več o tem, kdo so tisti znotraj iste stroke, ki niso tiho in čutijo ter izražajo, da je nekaj narobe, in kdo so tisti, ki molčijo ali zgolj izvršujejo ukaze nadrejenih, je zapisano tudi v prispevku Civilne iniciative slovenskih zdravnikov – Odgovor na novinarsko zaprosilo.

Dr. Simone Gold že mesece dolgo informira ljudi tako o dejstvih glede eksperimentalne genske »terapije«, da bi lahko sprejeli ozaveščeno informirano odločitev, kot o tem, komu ta eksperiment ozaveščeni zdravniki sploh priporočajo in komu strogo odsvetujejo. V slednjo skupino npr. spadajo tudi mlade ženske in nosečnice.

Bo plodnost še večji problem?

Čeprav stroka, ki mirno izvršuje navodila nadrejenih, vztrajno zanika povezanost eksperimenta s potencialno neplodnostjo in splavi, pa, kot kaže vse več dejstev, ki jih razkriva tudi dr. Simone Gold, ni tako. Eno teh je priznanje te iste stroke, da se eksperimentalna snov po injiciranju v telo ne zadrži na mestu vboda, kot so sprva predvidevali. Vsebina eksperimentalne zmesi so med drugim lipidne kroglice z vsebnostjo beljakovin mRNA, ki v stiku s telesnimi celicami v njih na nivoju genov »vklopijo« proizvodnjo koničastih beljakovin. Kot se vse bolj nakazuje in tudi po poročanju dr. Gold koničaste beljakovine niso tako dobrodejne, kot je bilo obljubljeno. Te prav tako povzročajo stranske učinke, ki se povsod po svetu pospešeno beležijo.

Stranski učinki so vse prej kot samo bolečina na mestu vboda in prehladu podobni simptomi, s čimer nas ta del stroke vztrajno in glasno miri. O tej problematiki je pred kratkim (29. 9. 2021) uspelo nekaj malega razkriti celo Valu 202 v prispevku Gorazda Rečnika: Cepljenje in neželeni učinki. Torej dr. Simone Gold razjasni, da se te lipidne kroglice eksperimentalne genske »terapije« razširijo po telesu in se, kot je do zdaj znano, kopičijo v različnih tkivih, kot so limfni vozli, jetra, vranica, ščitnica in tudi jajčniki ter prostata. Zaskrbljujoče pri tem je, da se v primerjavi z ostalimi deli telesa zelo veliko teh lipidnih kroglic usmeri prav v jajčnike in prostato. Akumulacija je tam zastrašujoče velika. Če obstaja sum, da koničaste beljakovine ne ustvarjajo želenega rezultata, in še več, če obstaja sum, da lahko vodijo v težave, je naravno in logično podvomiti o varnosti takega kopičenja lipidnih kroglic v reproduktivnih organih. S potencialno poškodbo teh namreč lahko dobesedno ogrozimo lasten obstoj.

O tem, zakaj so prav jajčniki in prostata glavna tarča za proizvodnjo koničastih beljakovin, proizvajalci eksperimentalnih genskih »terapij« molčijo, čeprav so bili javno pozvani k pojasnilu, kot je razvidno iz posnetka dr. Simone Gold (Calls Pfizer out! Demands answers).

Večji del stroke tako v tujini kot pri nas prav tako molči ob pozivih in vprašanjih k razjasnitvam, zakaj je problematičen eksperiment dobil zeleno luč za nosečnice. Glede tega priporočam ogled prispevka zdravnice s hrbtenico Sabine Senčar, dr. med., specialistke ginekologije in porodništva, ki ga je posnela Televizija AS, Murska Sobota. Prav tako je zgovorno Odprto pismo prenatalni medicinski stroki glede »varnega« genskega posega v telo nosečnic, ki ga je na podlagi strokovnih dokazov pripravila Skupina državljanov za etiko in argumente v medicini in politiki.

Opazni porast splavov

Da eksperiment potencialno lahko povzroča težave reproduktivnemu sistemu, pa nakazujejo tudi dejstva o kopičenju stranskih učinkov, kot je porast spontanih splavov in mrtvorojenih otrok. V Združenem kraljestvu so že marca letos v prispevku Number of women to lose their unborn child after having the Covid Vaccine increases by 366% in just six weeks poročali, da se število spontanih splavov po prejetju eksperimentalne snovi zaskrbljujoče povečuje. Januarja 2021 kažejo podatki o stranskih učinkih 6 splavov, le 6 tednov kasneje (marca 2021) pa že 28 splavov in 2 mrtvorojena otroka. Še hujše stanje razkriva poročilo iz maja 2021, zapisano v prispevku Number of women to lose their unborn child after having the Covid Vaccine increases by 2000% in just fourteen weeks, kjer se število skupnih spontanih splavov dvigne na 116, število mrtvorojenih otrok pa na 8.

Da večji del stroke in vsi glavni mediji o takih stranskih učinkih molčijo, še dodatno potrjuje, da nam informacije niso predstavljene na ustrezen način in celovito, zato smo za zaščito lastnega zdravja in življenja to dolžni storiti sami.


Adriana Dolinar, dr. vet. med., je predsednica Združenja za obuditev celostnega človeka in zunanja sodelavka informacijskega središča Zazdravje.net.

Prejšnji članekKonopljini kanabinoidi in hormonsko ravnovesje
Naslednji članekNeželene kemikalije v športni opremi?
Adriana Dolinar, dr. vet. med., je predsednica Združenja za obuditev celostnega človeka, predavateljica za strokovno in laično javnost, avtorica številnih člankov o preverjenih naravnih in celostnih rešitvah različnih težav človeka in živali ter soavtorica priročnikov projekta Skupaj za zdravje človeka in narave (Kako zmanjšati porabo antibiotikov?, Vojna ali mir z bakterijami, Adijo, prehladi, Obvladajte kandido, Uravnajte ščitnico, Konec zgage, Resnice in zmote o maščobah, Resnice in zmote o holesterolu, Naravne rešitve za bolečine, Kako ohraniti možgane, Resnice in zmote o zdravju zob, Resnice in zmote o kandidi ter Resnice in zmote o osteoporozi). Zdrav ima tisoč želja, bolan pa le eno – da bi bil zdrav. Ko zdravje zapravimo, pot nazaj ni vedno enostavna. Ko se nam pojavijo blažje ali pa hujše težave, se lahko znajdemo na neštetih razpotjih. Takrat se nam porajajo številna vprašanja, dvomi, negotovosti, omahovanja ... Zgodi se, da ne vemo, v katero smer je potrebno zapeljati, kje začeti, kako se znajti v poplavi informacij, kaj uživati, katerim prehranskim dodatkom in naravnim zdravilom zaupati, kje vse iskati vzroke nastalih težav, kako sploh ločiti vzroke od posledic, kako aktivirati samozdravilne moči telesa itd. Če ste pripravljeni pristopiti k celostnemu in naravnemu načinu in pri tem potrebujete podporo, vam društvo Združenje za obuditev celostnega človeka nudi brezplačne on-line posvete. Ima zdravstvene težave vaš kuža ali muca? Tudi zanje vam nudimo posvete. Stik z društvom ali avtorico: zaobuditevcloveka@gmail.com, 031 214 045, FB: @zaobuditevcloveka.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj