Štiri strategije za krepitev imunosti

11775

Draga bralka, dragi bralec,

ta posnetek trenutno ni na voljo, imamo pa ga namen dodelati in objaviti v krajših delih.
Kdaj nam bo to uspelo, vam žal še ne moremo povedati, saj se zaradi “nove normalnosti” tudi naše delo nenehno spreminja.

Najbolj zanesljivo boste obveščeni, če ste naročeni na naše tedenske e-novice.

Če vas zanima tema naravnih rešitev pri prehladnih obolenjih, lahko podrobnosti najdete tudi v knjigah Ščepec rešitve in Zdravilna moč začimb za otroke ter v priročniku Adijo prehladi.

Na to temo smo napisali tudi že veliko člankov, ki jih najdete, če v iskalnik na tem portalu vpišete besede ‘prehlad’, ‘odpornost’, ‘imunski sistem’ …

Še bolj toplo pa vam priporočamo prijavo na ciklus spletnih delavnic Naredi sam, ki jih vodi Sanja Lončar in vas bodo korak za korakom popeljale do skrivnosti priprave domačih prehranskih dopolnil, superživil in naravnih zdravil za najpogostejše težave.

ZANIMA ME VEČ!

Prejšnji članekGovorite kurji jezik?
Naslednji članekJerebikina marmelada s čilijem
Avtor Uredništvo navajamo povsod, kjer so članki sestavljeni iz več virov ali kjer avtor besedila ni znan oz. ni želel biti izpostavljen.

2 KOMENTARJI

 1. Ne zdi se mi ok, da umaknete prispevek, ki je bil tako gledan, zato, da prodajate delavnice.
  V teh časih skrivat znanje, ki je bilo že javno, je neetično.
  Ne pričakuje se, da delite vse zastonj, seveda morate tudi vi živeti, ampak to je že bilo objavljeno in ste enako pohlepni kot marsikdo, ki ga kritizirate. Hiše, polne otrok so verjetno ravno tako ovira pri izvajanju delavnic – ali pač ne?

  • Spoštovana ga. Tanja!
   To predavanje je avtorsko delo, oblikovano za izvajanje v živo – ne preko spleta. In če bi razmere to dovoljevale, bi v oktobru in novembru imeli takšna predavanja v mnogih mestih in bi za to bili plačani od vstopnin ali s strani organizatorja.
   Ker pa smo ga izvedli preko spleta in nato še za 7 dni objavili posnetek, si ga je ogledalo preko 9000 ljudi, in to brezplačno. Torej smo podarili 9000 brezplačnih vstopnic!
   Videli so ga lahko vsi, ki redno spremljajo naš portal, e-novice ali FB stran – če so to le želeli.
   Če nas redno spremljate, potem ste lahko videli tudi, da smo to predavanje imeli vmes še enkrat – brezplačno, tako kot še 4 druga brezplačna on-line predavanja.
   Žal splet ni zastonj, četudi gledalcem mogoče tako zgleda.
   Zoom platformo, pripravo gradiv, kapacitete za skladiščenje posnetkov, opremo, montažo in vse ostalo je treba plačati. Ogromno tega naredimo brezplačno, še svoje prihodke prelivamo v to, da lahko omogočimo veliko brezplačnih vsebin.
   Vseh želja in pričakovanj pa res ne moremo izpolniti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj