Bi teden na morju za le 100 evrov?

Pred dnevi mi je prijatelj ponudil prikolico, ki bo prosta 7 dni in je postavljena na čudoviti lokaciji ob morju, v enem najlepših kampov v Istri?

»Vzemite le svojo posteljnino in brisače. Vse ostalo je že tam. Kolesa, sup, čoln, žoge, napihljive blazine, mreže med drevesi, velik hladilnik …«

Je kaj takega sploh možno?

Če se ljudje združijo, postanejo tudi zelo drage zadeve dosegljive. In ta prijatelj se je s kolegi že pred leti zmenil, da so skupaj kupili rabljeno počitniško prikolico, jo postavili na čudovito lokacijo in tako jo šest družin koristi za počitnice.

Kljub temu, da gredo pavšali v kampih v nebo in so cene iz leta v leto višje, skupina še vedno uživa v sadovih sodelovanja in medsebojnega zaupanja.

Polletni pavšal, ki znaša za njihovo lokacijo okoli 3.000 evrov, stane vsakega 500 evrov.

Vsako leto se že pred začetkom sezone dogovorijo za dva dvotedenska termina za vsako družino. Če je za isti termin več interesentov, potem z žrebom določijo, kdo ga bo koristil. In tako vsakega od partnerjev mesec dni počitnic stane 500 evrov, torej 125 evrov na teden.

Pavšal vključuje bivanje do šest oseb hkrati, kar so tudi kapacitete njihove velike skupne prikolice. Kdor svojega termina ne more izkoristiti, ga lahko ponudi svojim prijateljem ali sorodnikom.

Na lokacijo vsi prinesejo tudi svoje športne rekvizite, zato imajo poleti tam supe, kolesa vseh velikosti, napihljiv čoln in blazine, gugalnike, ležalne mreže … Vrhunsko udobje za smešno malo denarja in nepotrebne porabe časa.

Zakaj ne? Le prijatelje in zaupanje je treba imeti!

Prejšnji članekAvto – priložnost za največji prihranek
Naslednji članekIzposojevalnica igrač

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj