Prebijanje oklepa udobja za novo življenje

V želji, da vas 2021 navdihne za dobre, smiselne korake, vas pozdravljam in vam prek meditacije spodaj želim MIR za potrebna spoznanja, KORAJŽO za iskrenost, PONIŽNOST za razumevanje, LJUBEZEN za moč sprejemanja ter spet in vedno RADOVEDNOST otroka za prihajajoče nove izzive.

Povejmo tistim, ki bi v iluziji teme nemara prespali preporod in s tem možnost zavestnega kreiranja realnosti, da nas svetloba, toplina in luč kličejo k prebujenju, k preboju svojega lastnega oklepa inertnosti ali komoditete. Velika laž sodobnega sveta je, da si moramo prizadevati za nenehno udobje in bivanje v območju udobja. Območje udobja ima svoj namen regeneracije in nagrajevanja, vendar so posledice nenehnega bivanja v območju udobja izjemno žalostne. Poleg območja udobja moramo iskati naloge, dosežke in aktivne življenjske izkušnje. Za nami so generacije ljudi, ki so presegle svoje meje in preživele nepredstavljive situacije, sistem nagrajevanja z dosežki pa je vtisnjen tudi v naše gene kot tisto, kar naravno pridobimo s preseganjem meja.

Meditacija preboja lastnega oklepa inertnosti in komoditete

Predstavljajte si, da v času, ko sonce dovolj ogreje zemljo, drobno seme zbere v sebi vso svojo moč, da premaga svoj lastni oklep, prekipi samo iz sebe, se razpoči, vzbrsti za novo bilko, za novo rast … Seštejte zdaj milijarde in milijarde semen po vsej polobli, ki ima takrat pomlad: Kolikšna energija je za to potrebna?! Kolikšna neverjetna energija se takrat sprosti?! Pa se vendar vse zgodi v spoštljivi tišini, nevsiljivo, komaj opazno … in vsako pomlad znova in znova … Narava zna!

Predstavljajte si sedaj, da ste to seme vi in da smo milijarde in milijarde semen človeštvo in da se s prebujanjem svetlobe in sonca prebujamo tudi mi, mi kot človeštvo.

Če je jajce razbito od zunaj, se življenje zaključi, če je razbito z notranje strani, pa se življenje prične.

Prejšnji članekZakaj bi bili za čokolado pripravljeni »ubijati«?
Naslednji članekMegla v glavi zaradi pomanjkanja magnezija?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj