Info točke

V nadaljevanju najdete seznam info točk, na katerih vas čakajo brezplačne tiskane novice “Zazdravje.net”.


 prehranske trgovine,  ordinacije, specializirane trgovine,  javne ustanove,  ostale.

Postanite naša info točka!

Ob 15. letnici delovanja v letu 2020 širimo mrežo info točk predvsem na področje zdravja, zdravljenja, diagnostike in potrjenih metod komplementarne medicine. Vabimo tudi vas, da postanete naša info točka in del naše informacijske mreže.

KAJ PRIDOBITE S SODELOVANJEM
1. Predstavitev vašega podjetja/društva/organizacije kot info točke na spletnem portalu Zazdravje.net (vpis osnovnih podatkov in povezava na vašo spletno stran).

2. Objavo vaših dogodkov v spletnem koledarju. Brezplačne dogodke s področja naravnega zdravja in prehrane, ki ustrezajo naši uredniški politiki*, objavljamo brezplačno. Objava plačljivih dogodkov stane 15 EUR, za info točke pa je 50 % cenejša. Če pa želite dogodke objaviti v tiskanih novicah, je cena 50 EUR, za info točke pa je za 25 % nižja.

3. Možnost objave kredibilnih, strokovnih in zanimivih člankov (ne PR-člankov!) v ustreznih rubrikah spletnega portala, s predstavitvijo avtorjev. Najboljše avtorje povabimo tudi k pripravi (honoriranih) člankov za tiskane medije projekta.

4. Brezplačne tiskane novice za vaše zaposlene in stranke – ob plačilu stroškov poštnine.

IN KOLIKO VAS TO STANE?
Če sodelujete z nami pri zbiranju donacij iz vplačane dohodnine ali s »šparovčki«, je lahko v celoti brezplačno **.
Če ne sodelujete v zbiranju donacij, pa kot info točka pokrivate le stroške dostave novic.

Letni stroški dostave znašajo:
– do 18 izvodov na mesec: 19 EUR
– do 38 izvodov na mesec: 30 EUR
– do 80 izvodov na mesec: 45 EUR
– do 165 izvodov na mesec: 65 EUR
– itd.

Višina prispevka je namreč odvisna od teže novic in se izračuna po veljavnem poštnem ceniku (za tiskovine in pakete) + stroški pakiranja in administracije.

Kot info točka imate le obveznost, da na vidno mesto postavite nalepko Info točka/Zazdravje.net in poskrbite, da so novice postavljene na vidnem mestu.

Vse ostale možnosti sodelovanja niso obveznost, so pa priložnost.

* Za pravilnik naše uredniške in oglaševalske politike se obrnite na novice@zazdravje.net.
** Možne oblike sodelovanja pri zbiranju donacij vam bo razložila koordinatorka za info točke Damjana Goter Košir, 041 770 120 (PON-PET, 9-13 h), novice@zazdravje.net.

Pomagajte nam zgraditi mrežo info točk!

Če je na naštetih info točkah zmanjkalo novic, prosimo pokličite na tel.: 041 770 120 in za informacijo se vam bomo oddolžili tako, da vam bomo novice za tekoči mesec brezplačno poslali na dom.

Poiščite v svojem okolju nove info točke (knjižnice, zdravilišča, ordinacije, zeliščne trgovine, izobraževalne ustanove, welness centre, poslovne centre …).

Vam ne uspe vedno priti do aktualnega izvoda tiskanih novic?

Zagotovite si vse številke s celoletno naročnino!

Če bi želeli naše tiskane novice vsak mesec prejemati v svoj poštni nabiralnik, lahko naročnino 8 EUR (ki zajema poštnino ter stroške pakiranja in pošiljanja na izbrani naslov) poravnate preko naše spletne knjigarne.