Eva Nedelko: Aromaterapija je moja strast

281

Eva Nedelko je certificirana holistična aromaterapevtka, ljubiteljica dišečih sort starih vrtnic, destilaterka energijsko polnih butičnih eteričnih olj in lastnica Dišavnega vrta pri Vidi. Aromaterapija jo je popolnoma prevzela pred nekaj leti, ko je po hudi nesreči, ki jo je ohromila za nekaj mesecev, ugotovila, kaj je tisto, kar si v življenju zares želi početi.

»Destilacija je le pika na i celotnega procesa vzgoje in predelave rastline. Vendar pa je nedvomno njen vrhunec. Nekaj mističnega imajo v sebi trenutki, ko sediš ob destilatorju in čakaš, da pritečejo prve kapljice olja in hidrolata. Kljub temu, da ne štejem več koliko destilacij je za mano, sem ob tem še vedno vznemirjena vsakič znova. Tega se preprosto ne da razložiti z logičnimi argumenti. Gre za strast, ki jo imaš ali pa ne,« pravi Eva.

Z Evo Nedelko, ki je tudi avtorica mnogih prispevkov na tem portalu, se je pogovarjala voditeljica radijske oddaje Nočni obisk na Radiu Slovenija Vesna Topolovec.

Prisluhnite!


Eva Nedelko je tudi gostujoča voditeljica spletne delavnice Pripravki iz vrtnic za dušo in telo, ki jo vodi skupaj s Sanjo Lončar.

Prejšnji članekFtalati in moške težave
Naslednji članekBrez duhovne znanosti ni prave znanosti
Avtor Uredništvo navajamo povsod, kjer so članki sestavljeni iz več virov ali kjer avtor besedila ni znan oz. ni želel biti izpostavljen.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj