Zdrava ozimnica v kriznih situacijah

129

Ste vedeli, da si lahko s pektinom pomagate ob izpostavljenosti radioaktivnemu sevanju? Zato je lahko kuhanje jabolčnih in kutinovih čežan zelo modra investicija v varno in zdravo prihodnost.

O tem lahko v zgornjem video prispevku poslušate od 3:56 dalje. Pred tem pa je Sanja Lončar razložila tudi nekaj trikov za vlaganje stročnic, saj so prav te pri domačem vlaganju najbolj občutljive in se najhitreje pokvarijo.


Preberite tudi:
Oddaja Dobro jutro: Ozimnica s Sanjo Lončar
Nepogrešljive začimbe pri vlaganju v kis
Zaščita prsti pred (radioaktivno) kontaminacijo

Kje vse smo lahko izpostavljeni sevanju in kako se zaščititi pred njim, pa izveste v knjigi Naravne rešitve za radiacijo.

Prejšnji članekZaščita prsti pred (radioaktivno) kontaminacijo
Naslednji članekSuperkakav za hitre možgane
Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka. Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec vedenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ... Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj