Zakaj drugi mediji ne pišejo o tem

  349
  Teamwork high five as team together hands air greeting power tag team. Group of diversity people multiethnic

  Pogosto nas sprašujete, zakaj lahko le pri nas berete o nekaterih temah, ki bi morale biti del osrednjih informativnih oddaj. Odgovor je preprost: obstoj večine medijev je preveč odvisen od oglaševalcev ali državnega financiranja. Zato, preden kaj objavijo, trikrat premislijo, ali se bodo mogoče s tem komu zamerili. Tam, kjer je plača (in odplačilo kreditov) novinarja in urednikov odvisna od korporacij, ne pričakujte novic, ki plačnikom ne bi bile po godu.

  Naša kredibilnost pa sloni na odločitvi, da svojo usodo dajemo v vaše roke. Z nakupom naših knjig, z donacijami in s tem, da nam namenjate delež svoje že plačane dohodnine, nam omogočate, da lahko raziskujemo in pišemo brez »preračunavanja«. Da obstajamo že 18 let, se lahko zahvalimo predvsem takšni množici ljudi, ki nas podpirate pri našem poslanstvu.

  Še vedno smo edini medij, ki tudi oglaševalcem postavlja dolg seznam pogojev, preden sprejmemo njihove oglase.

  Kot vidite, časi postajajo zelo zahtevni. Družba je na prelomnici, v igri pa je veliko možnih scenarijev. Verjamemo v moč povezanih in srčnih ljudi, ki želijo zgraditi boljšo družbo za vse nas in naše zanamce. Naše glasilo je hkrati glas številnih nevladnih organizacij, za katere vrata velikih medijev niso odprta. Podprite našo glasnost, omogočite, da bo te novice bralo še več ljudi in da boste tudi sami v našem informacijskem središču lahko dobili še več dragocenih in potrebnih informacij.

  Podpiram vas!

  Vsaka izpolnjena zahteva za namenitev dela dohodnine je za nas veliko več kot le nekaj evrov, ki jih prinaša. Je predvsem potrdilo, da ima to, kar počnemo, smisel. Da vam ni vseeno. In da so številne neprespane ure, ki jih vlagamo v ta projekt, seme, iz katerega bo vzniknilo nekaj dobrega.

  Če želite, da bi naše novice brali tudi zaposleni v vašem podjetju, postanite naša info točka. Pišite nam na info@zazdravje.net.

  Vnaprej srčna hvala!

  Prejšnji članekKljučna hranila za uspešno spočetje
  Naslednji članek100 let delovanja A. Vogla
  Avtor Uredništvo navajamo povsod, kjer so članki sestavljeni iz več virov ali kjer avtor besedila ni znan oz. ni želel biti izpostavljen.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj