Pripombe slovenskih pravnikov na PKP-10

  Gibanje Zdrava družba in Civilna iniciativa slovenskih pravnikov sta na vlado naslovili pripombe na Predlog zakona o dodatnih ukrepih za preprečevanje širjenja, omilitev,  obvladanje in odpravo posledic covid-19 (PKP-10).

  Menijo, da je v predlogu zakona več vsebin, ki niso združljive s slovenskim pravnim redom, Ustavo RS, mednarodnimi pravnimi akti in splošnimi demokratičnimi ter civilizacijskimi normami. Zato pričakujejo, da bo obravnavani predlog zakona zavrnjen in namesto njega pripravljen kvalitetnejši in strokovnejši predlog zakona, ki bo stremel k učinkovitemu spopadanju z boleznijo in njenemu obvladovanju ter k resnični omilitvi oziroma odpravi posledic covid-19 in v sprejemanje katerega bo vključena tudi strokovna in širša javnost.

  Preberite celotno pismo.

  Prejšnji članekHeroji leta 2021
  Naslednji članekKardamom – aromatična eksotika s številnimi močmi

  1 komentar

  1. Kaj pa tisti ki smo zaprti SPET v celoti Nočni klubi, ipd. Kaj pa naši zaposleni v branži. Kaj pa lastniki ki imajo s.p. v tej branži. Vsi brez dohodkov plače in prispevki pred vrati, stroški, že tretjič nabavljeno blago, kaj pa obvezna vlaganja v objekt in opremo ki propada.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj