Spletno predavanje

7 začimb, ki bodo vašemu otroku dale SUPERMOČI ✨🧠🚀 za šolsko delo! 

 

Z jesenjo se mnogi starši bojijo, da bodo spet dnevno sedeli – v šoli!

Z otroki, ki so težko kos vse večjim učnim obremenitvam, ki se težko koncentrirajo, ki ne zmorejo sedeti pri miru, ki imajo v rokah odločbo. Vse več je takšnih otrok, v vsakem razredu vsaj nekaj!

Ste vedeli, da je v svetu dišečih začimb vsaj petnajst takšnih, ki so dejansko super gorivo za možgane?

Začimb, ki jih svojemu otroku zlahka “podtaknete” v njegove jedi in napitke – tudi tiste, ki jih obožuje, pa če je še tako izbirčen?

Kako to storiti in s katerimi začimbami iz možganov izvabiti največ, vam bo v brezplačnem predavanju razkrila Sabina Topolovec ob sodelovanju Sanje Lončar – obe sta soustvarjali tudi večkrat ponatisnjeno knjigo Zdravilna moč začimb za otroke.

Predavanje je potekalo 20. 9. ob 20. uri, posnetek pa je bil na voljo za ogled do 25. 9. 2023, tako da prijave niso več možne.

Vsekakor pa bomo brezplačna predavanja še pripravljali tudi v prihodnje, in če jih ne želite zamuditi, se prijavite na prejemanje naših e-novic, v katerih vas vedno pravočasno obvestimo.

Prijava na e-novice.


Ne spreglejte:

Oktobra bo izšel že tretji ponatis knjige Zdravilne moči začimb za otroke, do 15. 10. pa lahko svoj izvod naročite po prednaročniški ceni!