Skrb za celotno telesno zdravje – vsak ZAKAJ ima svoj ZATO

  53

  Praktično – teoretična delavnica 4-6- šolskih ur (po dogovoru)

  Ste že slišali za rek »star si toliko, kolikor se počutiš«?

  Pri iskanju ustreznih rešitev ne bi smeli biti obremenjeni le z diagnozami, težavami in slabim počutjem. Velik pomen ima vaš način življenja, odnos s samim sabo, način kako reagirate na stres, kako ga znate eliminirati ter kako dolgo se že počutite utrujene, izčrpane ali pa se spopadate s fizično bolečino. Sedeči način življenja, v kateremu smo izpostavljeni tako kemičnim, elektronskim, socialnim ter čustvenim obremenitvam, predstavlja veliko nevarnost za naše zdravje.

  Organizem, ki je utrujen ter izpostavljen bolečinam, je nemotiviran, brezvoljen ter negotov – kar se direktno kaže v načinu dihanja, telesni drži ter (pre)hitrem staranju.

  So lahko napačno dihanje, težave z želodcem, napihnjen trebuh, večkratna prehladna obolenja, nespečnost ter zakrčenost vratu in glavoboli, povezani?

  Na delavnici bomo govorili ravno o tem. Da ima vsak ZAKAJ svoj ZATO ter v praksi spoznali čudovito vzročno-posledično verigo, ki vas bo pripeljala do bolj zdravega vsakdana, zmanjšanja bolečin in boljšega počutja.

  Predava: Barbara Tavčar
  Prejšnji članekZmanjšanje bolniške odsotnosti zaradi bolezni kostno-mišičnega sistema in vezivnega tkiva
  Naslednji članekDelavnice in vadbe, z individualno podporo udeležencem na področjih, kjer imajo težave