Naredi sam svojo domačo lekarno!

  Vsak izziv nosi v sebi tudi priložnost.
  Mogoče je zdaj pravi trenutek, da se končno posvetimo krepitvi svoje »samooskrbe z zdravjem«.

  Vabimo vas, da spoznate številne načine, kako lahko sami naredimo svoja superživila, prehranska dopolnila in zdravilne pripravke za različne težave. Delavnice Sanje Lončar NAREDI SAM vam bodo dale več kot le navdih – pokazale vam bodo, kako se lotiti priprave korak za korakom. Vrag se ponavadi skriva v podrobnostih, na spletu (pa tudi v številnih priročnikih) pa je polno napačnih napotkov in pasti, ki se jim je treba izogniti, če želite zares učinkovite naravne rešitve.
  V Sanjinih delavnicah boste zato ne le slišali, temveč tudi videli celotne postopke izdelave pripravkov, pri čemer ne potrebujete nobenega posebnega predznanja, spretnosti ali opreme, da bi se lahko lotili dela.

  Pripravili smo 5 delavnic, s katerimi boste obvladali »obrt« izdelave lastnih prehranskih dopolnil in zeliščnih pripravkov za najbolj pogoste težave:

  Pri vsaki delavnici lahko izbirate med dvema obsegoma (paketoma) vsebin: Radovedni in Napredni.

  Lahko pa se odločite tudi za celoten sklop vseh petih delavnic NAREDI SAM (paket Poglobljeni), s čimer boste deležni še dodatnih, poglobljenih gradiv, srečanj v živo preko Zooma, sodelovanja v forumu vprašanj, odgovorov in izmenjave mnenj ter tudi posebnega 20-odstotnega popusta.

  ŽELIM IZVEDETI VEČ!

  Poleg občutnih finančnih prihrankov, ki jih lahko dosežete na področju prehranskih dopolnil, je poznavanje in obvladovanje naravnih rešitev zagotovo tudi naložba v varnost za čase, ki prihajajo. Zato toplo vabljeni na naš izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net – veseli bomo srečanja (in sodelovanja!) z vami.

  Predava: Sanja Lončar
  Prejšnji članekKako do več energije in odpornosti – spletno predavanje

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj