Naravne rešitve za možgane

  166

  Vse več ljudi se pritožuje nad »meglo v glavi«, izgubo pozornosti, pozabljivostjo.
  Mnogi bi bili izgubljeni brez pametnih telefonov in sodobnih aplikacij.
  Je to EMŠO, preutrujenost ali začetek bolj resnih težav?

  Kaj načenja naše možgane?
  Zakaj smo priča epidemičnemu razmahu degenerativnih bolezni živčevja?
  Zakaj se težave pojavljajo tudi med mlajšimi?
  Kaj lahko storimo za boljšo formo svojih možganov in osvežitev kognitivnih sposobnosti?
  Kako je mogoče preprečiti, ustaviti in celo zdraviti propadanje možganov?

  Naši predniki so poznali številne naravne rešitve tudi za to težavo. Sodobna znanost pa njihovim ugotovitvam pritrjuje in celo razkriva mehanizme, kako delujejo.
  Sanja Lončar vam bo predstavila 10 učinkovitih ukrepov, s katerimi lahko okrepite možgane, pospešite njihovo obnovo in vidno izboljšate svoje kognitivne sposobnosti.

  Predava: Sanja Lončar
  Prejšnji članekNaravne rešitve za bolečine
  Naslednji članekDuševne motnje moderne dobe: depresija, tesnoba in izgorelost
  Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka. Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec vedenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ... Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.