4 strategije za dvig imunosti – predavanje

  Kako lahko izboljšamo svoje obrambne moči pred respiratornimi virusi in pričakamo doooolgo zimo v čim boljši formi, bo v spletnem predavanju v živo (preko aplikacije Zoom) predstavila Sanja Lončar.

  Predavanje je brezplačno, obvezne pa so predhodne prijave na [email protected].

  Za aktualni termin spremljajte Koledar dogodkov in Kam po znanje.

   

  Predava: Sanja Lončar
  Prejšnji članekNaredite svoja superživila – obstojna pesta
  Naslednji članekKako do več energije in odpornosti – spletno predavanje

  2 KOMENTARJI

  1. V naši družini nas je kar šest. Mama, tata in štirje nadebudneži. Mama si je končno vzela čas zase (predvsem pa z mislijo na družino) in se udeležila predavanja “Dvig imunosti” in delavnice o pestih. Predavanje je bilo razumljivo, poučno in polno preprostih in pametnih napotkov. Kar nekaj jih že redno uporabljamo v naši družini – tudi otroci. Delavnica o pripravi različnih pestov me je resnično presenetila. Naučila me je več od pričakovanega. Z otroki smo že veselo “packali” in pripravili pesto iz drobnjaka. Najboljše pri vsem tem pa je, da smo ga vsi (tudi otroci, ki drobnjaka drugače ne marajo) že veselo jedli s krompirjem. Torej, lahko rečem le, da ogled tovrstnih dogodkov toplo priporočam za celo družino. Mi se že veselimo naslednjega:-).
   Hvala celi ekipi.
   Družina Grm

  2. Spoštovani,
   rada bi se iskreno in z velikim občudovanjem zahvalila za priložnost, da sem bila lahko na virtualnem predavanju ge. Sanje Lončar, katere pisanje (ter pisanje sodelavk in sodelavcev) že dolgo spremljam. Kot vedno – klobuk z glave, globok poklon za delo, doslednost, skrbno zbiranje gradiva, veliko razgledanost po različnih prepotrebnih področjih …
   Morala sem se tik pred koncem umakniti, zato na Zoomu nisem pustila svojega podpisa –
   Bogi Pretnar, dolgoletna novinarka in urednica
   in še enkrat hvala ter čestitke!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj