Ko se nehate spraševati, ALI bi …, in vas začne zanimati, KAKO bi …, se praviloma odprejo številna vprašanja. Kje začeti in kako se znajti v poplavi informacij, od katerih so si mnoge nasprotujoče?

Predavatelji v našem projektu živijo to, o čemer govorijo, in zelo dobro vedo, da se vrag pogosto skriva v podrobnostih. Tako vam ni treba vsega odkrivati na novo in se učiti na lastnih napakah, saj vam lahko pomagamo ubrati varne bližnjice in se izogniti nekaterim pastem.

Včasih potrebujete konkreten nasvet, včasih le malo navdiha, zagotovo pa je dober občutek, ko začutite, da na svoji poti niste osamljeni in da s skupnimi močmi tudi zahtevne poti postanejo veliko lažje.

Zdrava hrana

Izobraževanja s tega področja namenjamo ozaveščanju o vplivu, ki ga imajo na naše počutje, zmogljivosti in zdravje naše vsakdanje izbire živil in načini njihove priprave. Od vas je odvisno, ali boste svoje telo hranili ali pa le polnili.

Zdrava medicina

Kako odpraviti zdravstvene težave po naravni poti, brez stranskih učinkov in brez invazivnih posegov? V naših izobraževanjih vam pomagamo odkriti vzroke, ki so pripeljali do težav, in izbrati naravne rešitve.

Ščepci zdravja

Ko boste spoznali, kaj vse zmorejo začimbe, boste verjetno tudi sami doumeli, da gre za več kot samo rastline. Ko pa boste vedeli, kako z njimi sodelovati, se bo začelo dogajati še veliko več.

Zdravo bivanje

Izobražujemo o vidnih in nevidnih, otipljivih in neotipljivih strupih v naših domovih, ki nam kradejo zdravje in energijo, ne da bi se mi sami tega sploh zavedali.

Zdravo delovno mesto

Večina naših bolezni izhaja iz stresa, izgorelosti, slabih odnosov, preveč sedenja ali prisilne drže, ki jih narekuje naše delovno mesto. Zato vam želimo podati čim več koristnih napotkov, s pomočjo katerih bo vaša delovna doba manj v škodo vaši življenjski dobi.

Zdrav otrok

Rdeča lica, iskrive oči in … prazna zdravniška kartoteka. V izobraževanjih s tega področja vam posredujemo preverjene nasvete, kako ohranjati nekaj najbolj naravnega – otrokovo zdravje – ali ga otroku vnovič povrniti.

Želite organizirati dogodek ali delavnico

Za več informacij nas pokličite na tel št.: 041 770 120 ob delovniki 9-12 ure ali nam pišite s klikom spodaj >>

Utrinki z naših dogodkov

WordPress Ads