Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Zmenek z vrtnicami

sobota, 11. junija, ob 09:00 - 18:00

€15

Vabljeni na neponovljivo doživetje na vrtu dišečih starih vrtnic Eve Nedelko, ki je možno le dva dni v letu. Tokrat bo to v soboto in nedeljo, 11. in 12. junija.

Evina zbirka užitnih dišečih starih sort vrtnic obsega čez 100 različnih vrst aromatičnih in zdravilnih vrtnic, ki jih ni mogoče videti v parkih in arboretumih. En pogled, vdih in dotik veljajo več kot 1000 besed, zato moramo sami izbrati tiste, ob katerih nam bo zaigralo srce in si jih bomo zaželeli v svojih vrtovih.

Kaj se bo dogajalo?

Na vrtu Eve Nedelko boste v živo spoznali različne vrste starih vrtnic, jih povonjali, pokusili in izvedeli, kako jih vzgojiti, da vam bodo lepo in zdravo rasle in cvetele.

Izvedeli boste tudi, kako lahko takšne vrtnice sami uspešno razmnožujete.

Cena in trajanje

Doživetje, ki je ogled, predavanje in delavnica hkrati, traja dve uri in pol. Kotizacija vključuje tudi vrtnično pokušino in znaša 15 EUR na osebo.

Tako v soboto kot v nedeljo so na voljo trije termini:

TERMIN 1: ob 9. uri
TERMIN 2: ob 12. uri
TERMIN 3: ob 16. uri

Število udeležencev na en termin je omejeno na 10 oseb.

Prijava:

Prijavite se lahko na [email protected] ali po telefonu 041 770 120 vsak delovnik med 9. in 12. uro.  Ker je število mest omejeno, pri rezervacijah upoštevamo zaporedje prispelih prijav.


Za podrobne prikaze in napotke o uporabi vrtnic v zdravilne in kulinarične namene, priporočamo ogled spletne delavnice pod vodstvom Eve Nedelko in Sanje Lončar Pripravki iz vrtnic za dušo in telo.

 

Podrobnosti

Datum:
sobota, 11. junija
Čas:
09:00 - 18:00
Cena:
€15
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Kamnica pri Mariboru
Kamnica pri Mariboru, Koroška Slovenija + Google Map