Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Predstavitev male šole permakulture

četrtek, 2. decembra, 2021, ob 18:00

Vabljeni na predstavitveno predavanje Male šole permakulture, projekta Erasmus+.

Predavanje in predstavitev bosta potekala preko spletne platforme in je brezplačno. Za pridružitev na predavanje je potrebna predhodna prijava (spodaj).

Namen tečaja je udeležencem ponuditi nova znanja in veščine, ki jih bodo vodili in podpirali na njihovi poti trajnostnega življenja ter navigiranju nesigurne prihodnosti.

Predavajo: Melanie Vuga, Katja Štemberger, Neža Novak, Jošt Kozelj

Projekt je zasnovan kot spletni tečaj preko katerega se bodo udeleženci med 17 in 30 let zbližali s širnim svetom permakulturnih etik, načel in praks. Hkrati bi radi ponudili priložnost mladim, da se povežejo, medsebojno podpirajo in skupaj naredijo svoje prve korake v permakulturnem načrtovanju.

Tečaj se bo začel februarja 2022 in bo potekal 16 tednov. Osnova tečaja so spletna izobraževanja, imeli pa bomo tudi nekaj srečanj v živo. Udeleženci bodo tečaju in izobraževanju namenili okrog 2 do 3 uri časa na teden. Del spletnega tečaja predstavlja samostojno učenje s pred pripravljenimi vsebinami, drugi del pa predstavlja spletno srečanje, kjer mentorji skupaj z udeleženci pregledamo naučena znanja.

Več informacij o projektu Mala šola permakulture boste dobili na spletni predstavitvi, kjer bo čas tudi za odprta vprašanja in odgovore.

Vabimo vas, da se prijavite na predstavitev na povezavi TUKAJ. Dogodek lahko delite tudi preko socialnih omrežij FB.

Organizira: Društvo za permakulturo Slovenije, info na: [email protected] www.permakultura.si.

Podrobnosti

Datum:
četrtek, 2. decembra, 2021
Čas:
18:00
Kategorija Dogodek:

Drugo

Predavatelj
on-line predavanje