Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Poduk v naravi

torek, 23. novembra, 2021, ob 09:00 - 12:00

Poskrbljeno bo tako za mlajše otroke ( od 3 do 5 let), kot za starejše (6 do 15 let). Vsaka skupina bo pod vodstvom svojega učitelja izvajala razne teme naravnih veščin iz predmetnika Akademije. Na dogovorjeno mesto pridite 5 minut prej.

S Poduki v naravi bomo nadaljevali tudi v prihajajočih tednih, zaenkrat ob ponedeljkih in torkih ob isti uri na dogovorjenem mestu. Ta srečanja pa nam služijo kot uvod v organizirano strukturo naravnega šolanja, ki jo pripravljamo v Akademiji. Kratek pogovor o tej temi bo možen ob zaključku poduka ob 12h.

OKVIREN POTEK: Pozdrav in pogovor o poteku delavnice – naravno gibanje in gozdna gimnastika (cca 1 ura) – glavna tema dneva (cca 2 uri)  – zaključek in pozdrav.

OPREMA: otroci naj imajo na sebi primerna oblačila in obutev za v naravo, čim bolj naravnih barv in materialov. Dobrodošel je žepni nožek (za otroke nad 5 let), kompas, steklenička z vodo in po potrebi oblačila za mraz in dež v nahrbtniku. Otroci lahko imajo s seboj zdravo malico (oreščki, sadje), doma pa naj ostanejo telefoni in druge tehnikalije.  Poduk se izvaja v vsakem vremenu!

PRISPEVEK: zaželjen je prostovoljni prispevek 12€, oz. 20€ za dva otroka.

LOKACIJA: zbor na parkirišču ob Savinji pred Bio park Nivojem. Kdor ne pozna poti, zavijete levo za ribogojnico, ko se iz Žalca peljete proti Grižam, potem sledite smerokazom za bio park.

PRIJAVE: svojo udeležbo potrdite na [email protected]

ORGANIZIRA: Ekipa Akademije naravnega življenja

Podrobnosti

Datum:
torek, 23. novembra, 2021
Čas:
09:00 - 12:00
Kategorija Dogodek: