Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Kako z začimbami rešiti zdravje otroka? / PREDAVANJE ODPOVEDANO

petek, 3. aprila, ob 19:00

PREDAVANJE JE PRESTAVLJENO NA JESEN.

Ko zboli otrok, boli vso družino. Današnji otroci pa niso le vse manj odporni in neprestano prehlajeni, temveč mnoge pestijo tudi resne težave, ki so bile še nedavno „rezervirane“ za odrasle. Vse več otrok s sladkorno boleznijo, hudimi motnjami pozornosti, depresijo, astmo, alergijami … zahteva uporabo močnih zdravil. Kako bodo to prenesla otrokova jetra in ledvice na dolgi rok, bo pokazal čas. Napovedi niso optimistične, saj že uradne institucije ocenjujejo, da bi današnje generacije otrok utegnile dočakati nižjo življenjsko dobo od svojih staršev …

Zaradi strahu in nepoznavanja mnogi starši ne upajo uporabiti več začimb v prehrani svojih otrok. Pa bi ravno pri otrocih začimbe lahko storile veliko dobrega in preprečile ali celo odpravile marsikatero težavo.

Sodobne raziskave kažejo, da so nekatere začimbe pogosto enakovredne ali celo močnejše od marsikaterega sinteznega zdravila. ob tem pa nimajo neželenih učinkov na otrokovo zdravje. Ste vedeli, da začimbe še danes predstavljajo zdravilo prve izbire v kar dveh tretjinah sveta?

Spoznajte moči začimb, pri katerih ima le majhen ščepec izjemno moč in ne dovolite, da vaši otroci postanejo del žalostne statistike.

O izjemnih močeh cimeta, kurkume, črne kumine in mnogih drugih bo predavala Sabina Topolovec, avtorica knjige Zdravilna moč začimb za otroke, soavtorica trilogije o začimbah Ščepec in sodelavka projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.

 

Predavanje bo v slovenskem jeziku.

Predavateljica bo imela s sabo tudi nekaj knjig, ki jih boste lahko kupili s popustom.

Podrobnosti

Datum:
petek, 3. aprila
Čas:
19:00
Kategorije Dogodek:
, ,

Prizorišče

KPD Smihel, Farna dvorana
Smihel nad Pliberkom 8
St, Michael ob Bleiburg, 9314 Avstrija
+ Google Map

Drugo

Predavatelj
Sabina Topolovec