Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Dogodek je končan.

Četrta slovenska konferenca o ljubezni in medsebojnih odnosih: LJUBEZEN od A do Ž

sobota, 1. februarja, ob 08:00 - 17:00

Zakaj Ljubezen od A do Ž?

Že dolgo vemo, da medsebojni odnosi niso nekaj postranskega, ampak gre za eno najpomembnejših stvari v naših življenjih. V najdlje trajajoči svetovni raziskavi univerze Harvard je bilo ugotovljeno – na zelo velikem vzorcu ljudi, da so kvalitetni odnosi na prvem mestu, ko gre za dolgoživost in kvaliteto življenja. Kljub vsemu, pa je v zadnjih letih zaznati izrazito povečanje števila samskih oseb. Postajamo družba samskih ljudi ali pač samo ne najdemo prave/ga?

Novost: Več predavateljev na enem mestu

Letošnja Ljubezen, sicer že četrta po vrsti, prihaja še večja in še bolj zanimiva, saj bo tokrat svoje napotke za uspešno partnerstvo podajalo kar osemnajst predavateljev, ki bodo svoja predavanja predstavljali v petih sklopih in sicer:
❥ Kako spoznati pravega partnerja?
❥ Zaljubljenost vs. ljubezen
❥ Partnerstvo in spolnost
❥ Skrivnost uspešnega partnerstva
❥ Ljubezen po ljubezni

Ker si želimo boljših odnosov

Dogodek je namenjen ozaveščanju široke javnosti o pomenu kvalitetnih medsebojnih odnosov, razbijanju tabujev, premagovanju ovir na poti do boljših odnosov in učenju. Primeren je tako za samske, kot tudi za tiste, ki že dolgo niso več samski, saj ga zagotovo ni med nami, ki se ne bi vsaj enkrat v življenju znašel na razpotju in iskal odgovorov v zvezi s partnerstvom.

Zagotavljamo vam, da vas predavanja s pestrim naborom vrhunskih predavateljev, ki so med največjimi strokovnjaki s področja medsebojnih odnosov v regiji, ne bodo pustila ravnodušnih.

Program letošnjega dogodka ter seznam in opis predavateljev lahko najdete na povezavi: https://ljubezen-a-do-z.si/

Prepričani smo, da bo obisk prireditve pomagal odkriti veliko tančic, povezanih z medsebojnimi odnosi, odgovoril na kar nekaj vprašanj, pomagal rešiti kakšno zvezo, ki se je znašla na razpotju ali pa samo dodal piko na i že tako dobrim odnosom in dal potrditev, da smo na pravi poti. Vsekakor pa bo ponudil odlična izhodišča, ki bodo pozitivno vplivala na vas oz. na vaše trenutne ali bodoče partnerske odnose.

Vabljeni!

Podrobnosti

Datum:
sobota, 1. februarja
Čas:
08:00 - 17:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Festivalna dvorana
Vilharjeva cesta 11
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map