Koledar dogodkov


sreda, 5. julij 2017

POLETNI ZELIŠČNI KAMP ZA POLNJENJE BATERIJ

od 5.7.2017 do 9.7.2017

zeliščna kmetija Žunko, Bresternica pri Mariboru  

PONOVITEV OD 12. DO 16. JULIJA

Na zeliščni kmetiji Žunko pri Mariboru bo poleti deloval glamping kamp, namenjen zeliščno-začimbnim užitkarjem. Osnovni nameni so uživanje, sprostitev in doživljanje naravnega razkošja z vsemi čutili. 

Program bo vodila Sanja Lončar, kar pomeni, da bo tudi zanimivih informacij več kot dovolj. Na jutranjih kulinaričnih delavnicah v čudoviti Vidini kuhinji bomo v sproščenem vzdušju pripravljali kaše, namaze, zdrave napitke … Večji del programa bodo sestavljali vódeni sprehodi, na katerih bomo celostno spoznavali rastline in drevesa, njihovo govorico ter modrost, ki nam jo poskušajo predati. Tudi Vidin vrt je prostor navdiha in številnih novih spoznanj. Vroče urice bomo preživeli v prijetni senci, na praktičnih zeliščno-začimbnih delavnicah. 

Za program, možnosti namestitve in rezervacije pišite na delavniceszz@gmail.com ali pokličite na telefonsko številko (041) 770 120 (ob delavnikih med 9. in 13. uro). 
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Nič vas ne stane, da to omogočite.
Od tega lahko celo nekaj imate.

Beri naprej >>>

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).