Koledar dogodkov


sobota, 25. julij 2015

SOBOTNI ŽURVEST NA TEMO KANDIDE

na Belajevi domačiji na Krasu (v Kačičah, samo pet minut vožnje od AC-izvoza Divača, v bližini Parka od 8.30 do 15. ure

Preverjene naravne rešitve »v živo« na žurVest dogodkih 

Bolj ko spoznavamo pasti različnih »rešitev«, ki se nam ponujajo, bolj smo prepričani, da je edina varna in učinkovita pot tista, ko se reševanja lastnih težav lotimo sami. 
Navidezno daljša pot nas bo do cilja pripeljala prej, zanjo bomo odšteli manj denarja, rešitve pa bodo trajne.

ŽurVest je serija dogodkov, namenjena vsem, ki ste pripravljeni vzeti svoje zdravje v svoje roke in raziskati moči, ki se skrivajo v slehernem izmed nas. 

Po jutranjem prigrizku dobrodošlice se bomo podali na odkrivanje naravnih rešitev, ki se skrivajo v svetu zelišč, začimb, naravnih zdravil, prehranskih dopolnil, hrane ter raznih drugih prijemov, s katerimi: 
lahko preprečimo razmah kandide in jo obvladamo, preden ona obvlada nas, 
lahko ponovno ukrotimo prekomerno razbohoteno kandido v ali na telesu.

Poleg strategij, kako kandido obvladati, boste s seboj odnesli tudi enega od naravnih pripravkov na temo, ki ga bomo skupaj naredili. Prav tako na bo manjkalo pokušine začimbnih, zeliščnih napitkov in hrane, povezane s temo sobotnega žurVesta.
Kdo: Sobotni žurVest vodi Adriana Dolinar s sodelavci projekta Skupaj za zdravje človeka in narave, v sodelovanju z Andrejko Cerkvenik z Belajeve domačije.

Cena: 50 € 

Opomba: Za udeležbo na sobotnem žurVestu je priporočljiva udeležba na predhodnem četrtkovem večernem žurVestu ali prebrana knjiga Resnice in zmote o kandidi ali Obvladajte kandido preden ona obvlada vas.

Prijave: Zaradi predhodnih priprav se je potrebno prijaviti najkasneje 4 dni pred dogodkom. Za prijave in dodatne informacije lahko pišete na e naslov: info@belajevi.si ali pokličete na tel. št. +386 41 697 737 (Andrejka Cerkvenik), vsak delovnik od 14. do 17. ure. 

Ugodnosti: Ob hkratni prijavi na 2 četrtkova večerna žurVesta in 2 pripadajoči ŽurVest soboti vam podarimo novo knjigo Resnice in zmote o holesterolu in…  (darilo prejmete ob udeležbi na zadnjem žurVestu).
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).