Aktualne novice

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

dodano: 29.8.2013

novice julij_avgust 2013 SZZČN

Nič vas ne stane, da to omogočite.
Od tega lahko celo nekaj imate.

Komu boste donirali 0,5 % svoje dohodnine, je vaša izbira. 

Vsi godrnjamo, kako visoke davke plačujemo v Sloveniji in kako malo vpliva imamo na to, kako se uporabljajo. Vsaj z drobnim delčkom davkov od naših prejemkov imamo priložnost podpreti tisto, kar želimo, da obstaja, deluje in se razvija.

Da so naše novice v tem letu preživele težke čase, gre zahvala tistim, ki ste si v lanskem letu vzeli minuto časa in izpolnili priloženi obrazec, ter vsem tistim, ki ste nam iz svojega obdavčenega denarja nakazali prispevke, pošiljali brezplačne poštne znamke ali prispevali v naše šparovčke. Verjeli ali ne, to je storil le vsak stoti, ki nas bere.

Vemo, da ima večina ljudi „polne glave“ tisočernih obveznosti. Zato se zavedamo, da veliko naših obrazcev zagotovo ni bilo poslanih ali so bili založeni. Morda lahko s skupnimi močmi dosežemo, da bo prihodnost naših novic manj negotova. Prosimo vas, da nam pri tem pomagate. Izrežite, izpolnite in odpošljite ta OBRAZEC že danes. 

Ste pripravljeni storiti še korak več?
Vsakomur, ki si bo vzel nekaj časa, da izpolni priloženi obrazec in k temu spodbudi še tri osebe, ki berejo naše novice (člani vaše družine, prijatelji, kolegi, sosedje, …), se bomo zahvalili z enoletnim brezplačnim pošiljanjem novic.

Vse, kar morate storiti, je, da nam na naslov:
Društvo Ognjič, Grajska pot 16, 4220 Škofja Loka
pošljete kuverto, v kateri bodo štirje priloženi izpolnjeni obrazci za donacijo dela dohodnine. Mi jih bomo potem odposlali na davčno upravo. Pripišite še izbrani naslov za prejemanje novic. 

Če nam boste poslali osem obrazcev, lahko pripišete dva naslova, na katera bomo začeli pošiljati naše brezplačne novice, za 12 obrazcev tri naslove in tako naprej.

To bo naša majhna zahvala vsem tistim, ki srčno „navijate za nas“. 
UredništvoKljučne besede:
novice Skupaj za zdravje, dohodnina, del dohodnine, zahvala

 

Sorodne novice:

3,027344E-02<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Nič vas ne stane, da to omogočite.
Od tega lahko celo nekaj imate.

Beri naprej >>>

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Grajska pot 16, 4220 Škofja Loka
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 02062018)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.